Cykler »

 

Her kommer der lidt om vore cykler og hvordan vi bor.

 

Agnes har 21 dejlige gear at vælge imellem og hun har lært at køre uden hænder. Hun kører med hendes og Almas tøj samt hendes eget underlag. Agnes kan også drikke vand af vandflaske når hun kører.

 

Alma har 8 udvendige gear og vandflaske. Desuden kører hun med Marens højstol samt 2 soveposer. Alma er den mindste cyklist og hænger godt på. Stor Fan af kilometerslik.

 

 

Maren og Ida styrer ligesom traileren med deres basale behov. De spiser lidt riskiks, synger og drikker lidt vand til. Det går godt når de sidder der. De får også gerne en lur.

 

Lotte (mor) cykler med børnetraileren. Derudover har hun fem tasker. Det er primært tøj og legetøj til børnene. Det fungerer godt og efter vi har fået tyndet ud i vores bagage er det helt perfekt. Hun boltrer sig i 21 gear og cyklen er af mærket Batavus. Lotte er god til at tage sig af børnene og skrive på bloggen.

 

Danny (far) cykler også med en del. Cykeltasker med alt muligt. I traileren er der køkken og telt. Han har også 21 gear og en cykel at mærket Batavus. Han kan finde vej, lave mad og købe ind.

 

 

Sådan ser vores telt ud. En lavvo eller som tyskerne kalder den "indianerzelt". Her er god plads til hele familien. Teltet er af mærket Bergans og vejer ca 8 kg.

 

Vi laver for det meste vores mad på trangia med gas. Her koges havregrød, vand til kaffe og sutteflaske til Maren. Vi er glade for gas selvom det har været lidt svært at finde her i landet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.frikvarter.eu