Autocamper »

 

Hymer Swing, Fiat Ducato 2.5D uden turbo, 1996.

Alkovemodel med plads til 5 personer. Køkken, bad/toilet. Midt i bilen er bord og sideplads til 6 personer. Det er rigtig fint. På taget er der lidt tagluger og et solpanel 85W, der forsyner bilen med strøm om aftenen.

 

 

Bag på Hymer Swing er der monteret en bagagekasse, hvor vores cykler kan stå ovenpå. Så holder den også nummerpladen, et landkort og et skilt.

 

 

 

I bagagekassen har vi et opbevaringsrum med en meget stor grill, som vi ikke rigtig bruger endnu. Desuden er der værktøj, ledninger, rulleskøjter, kiler og vandfalsker og dunke. Ved pladen spiser vi ofte vores frokost og bruger den som pudslebord.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om dagen fungerer pladsen lige udenfor som opholdstue. Vi har en markise der danner ly og læ for regn og sol. Her spiser vi oftest og her holder Hymerskolen også til.

 

 

Om aftenen er der mørkt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.frikvarter.eu

I den anden side af kassen er der opbevaringsrum til cykeltraileren, som vi også bruger som klapvogn. Den lille luge ved siden af er til at hive tis ud af bilen. Derinde står der også vaskemiddel.
Undr kassen er udtag for spildevand 

Vi opholder os mest udendørs, men vi sover indendørs. Maren sover i barnevognskasse på tværs af forsæderne. Der er isolering for vinduerne så det ikke er så koldt derude.

Ida, Alma og Agnes sover i alkoven. Ida sover i sit lille telt deroppe, så vi kan lukke hende inde. Nede i bilen sover far og mor på langs. Der er fin plads og vi sover godt den lange nat.